Paasuitdaging! Doe je mee?

Doe jij mee met de Paasuitdaging? Het nieuwe kom-in-actie-evenement van DierenLot? De website is al geopend dus je kunt je inschrijven en een actie aanmaken. Dit werkt iets anders dan bij de Christmas Challenge, maar het is niet moeilijk! Het belangrijkste is dat je bij het aanmaken van je actie je eigen organisatie (Opvang Noach) kiest uit de lijst.

Bedenk een leuke actie, ga naar de actiewebsite en meld je aan. Kom in actie, haal zoveel mogelijk geld op. Maak foto’s of nog liever filmpjes van je actie en stuur die uiterlijk 2 april 2024 naar ons toe. Alle donaties die tot 2 april 2024 op het actieplatform zijn gestort worden door ons verdubbeld!

Want natuurlijk zetten wij weer de verdubbelaar in voor elke unieke bijdrage van € 100,00 tot een maximum van € 2.500,00 per organisatie en € 100.000,00 totaal! Dat wil je niet missen natuurlijk.

Inspiratie nodig?
Verkoop paascakejes, schilder eieren, organiseer een eierenzoekwedstrijd, maak paasstukjes, doe een activiteit op een open dag of verzin iets anders wat helemaal bij jouw organisatie past! Als je maar een actie bedenkt en daar geld mee ophaalt. Heb je vragen, stuur dan een mail naar actie@dier.nu.

    Leave Your Comment