GOED NIEUWS VAN S.A.M. Terborg.

Terborg 14-03-2024

 

Beste Toon, Petra en Shakib,

 

Wij hebben goed nieuws!

 

Afgelopen jaar werd de SAM overvallen met een alles vernietigende brand in ons toenmalige winkelpand.

Nu enkele maanden later floreert onze nieuwe winkel als voorheen. Dit alles dankzij de hulp van veel ondernemers en inwoners van Terborg en wijde omgeving. Een prachtig pand en zoveel mooie spullen die we kunnen verkopen met maar één doel voor ogen. Zoveel mogelijk kunnen doneren aan stichtingen/verenigingen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Nu de winkel sinds half december weer open is, zien we dat we ondanks de tegenslagen toch een aantal goede doelen een bedrag kunnen overmaken.

We hebben inmiddels de balans opgemaakt en samen met onze vrijwilligers hebben we besloten om ook aan u een donatie te geven.

Met vriendelijke groet,

Namens alle vrijwilligers

SAM de Goede Doelen Winkel

 

 

Hallo vrijwilligers van Sam de Goede Doelen Winkel ,

 

Wat een heerlijk nieuws voor de beestenboel daar zijn we echt super blij mee, we zijn nog steeds afhankelijk van de giften en donaties om de duizenden dieren per jaar te kunnen blijven verzorgen.

Zo fijn dat er andere vrijwilligers zijn die ons helpen te kunnen blijven helpen.

Ook heel fijn om te horen dat het allemaal zo goed gaat na alle narigheid, voor jullie is het ook fantastisch dat mensen jullie een warm hart toedragen zodat er zoveel moois mee gedaan kan worden.

Warme groet, Toon, Petra en Shakib.

 

Blij met jullie!

    Leave Your Comment