Oorkonde van Mededogen.

Oorkonde voor Opvang Noach
Al meer dan 30 jaar biedt opvangcentrum Noach hulp aan in het wild levende inheemse dieren die om wat voor een reden dan ook in de problemen zijn gekomen. En dat verdient een hart onder de riem! Vandaar dat oprichters Toon en Petra namens de PvdD netwerk Achterhoek een Oorkonde van Mededogen ontvingen. Ook werd een behoorlijke hoeveelheid handdoeken en dekens overhandigd die door de leden uit Oost Gelre, Doetinchem en Lochem waren verzameld.
We hebben genoten van de gastvrijheid, de presentatie en de mooie film die werd vertoond. Ook konden we nog een kijkje nemen in de egelopvang. Het was een mooie en indrukwekkende middag
Uit alles blijkt: het dierenwelzijn staat voorop bij Noach. Hun doel is de dieren na een kortere of langere periode van verzorging en of revalidatie weer vrij te laten in de natuur. Vorig jaar alleen al zijn ruim 3350 dieren opgevangen en wisten ze – ondanks de drukte die dat met zich meebrengt – met het geven van lezingen, voorlichting en tips heel wat dierenleed te voorkomen.

    Leave Your Comment