Klimaatburgemeester van Doetinchem.

Als klimaatburgemeester van Doetinchem ben ik door de Catharinakerk gevraagd om de Preek van de leek te verzorgen. Dit ga ik op zondag 17 september doen en ik mocht een goed doel uitkiezen voor (een deel van) de collecte. Omdat het thema schepping is en ik mij bezig houd met duurzamer leven en keuzes maken (en ik ook Vriend van jullie ben) vond ik stichting Opvang Noach hier goed bij passen.

Hallo Petra,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Afgelopen zondag heb ik de preek van de leek gehouden en ik heb jullie zojuist de collecte van die dienst en mijn eigen bijdrage aan jullie gedoneerd! Mocht je de preek willen terugzien of willen delen bij deze de link van de hele dienst: PREEK VAN DE LEEK   Caroline  Smeets, Klimaatburgemeester Doetinchem

Het is hartverwarmend dat jong en oud Opvang Noach steunen op diverse manieren. Er wordt al druk ingezameld.

Oog voor al het moois om ons heen is zo belangrijk.

De klimaat burgermeester van Doetinchem Caroline Smeets hield voor ons collecte bij de preek van de leek.

Hartstikke blij met de opbrengst voor de dieren.

 

    Leave Your Comment