Een liefdevol en betrokken 2021 toegewenst!

Voor Opvang Noach was het bijzonder aanpoten in 2020, mensen waren veel thuis en in de natuur en dat  leidde tot een top drukte boven op het seizoen met de meeste jonge dieren. Uiteindelijk zo’n 500 dieren meer dan het jaar daarvoor om te verzorgen. Twee keer zo  veel telefoontjes en mailtjes. Gelukkig hebben we het allemaal gered en zijn we vooral blij dat we er in Halle samen gezond door heen gekomen zijn afgelopen jaar. Een lieve vriendin van ons ook erg begaan met dieren kreeg een zeer slecht bericht en velen hebben dierbaren verloren. Dan kun je beter de tanden op elkaar zetten en hard moeten werken, en ook al worden  “onze ” oudjes ouder, ze zijn er nog. Wel hopen we dat de mensen nu extra genieten van de natuur en het belang daarvan inzien. Als we willen blijven genieten van al dat moois om ons heen zullen we er met meer respect mee om moeten gaan. Dus hopelijk komt er meer rem op o.a. overal loslopende huisdieren, zwerfafval, intensieve landbouw- veeteelt, gif gebruik, bomen kap, plezierjacht en ga zo maar door. We kunnen allemaal een steentje bijdrage voor nu en later!

Een liefdevol en betrokken 2021 toegewenst!

    Leave Your Comment