Samen kunnen we veel hulp bieden en leed voorkomen en genezen!

Enigszins gespannen en nog druk met de laatste voorbereiding leefden we in Halle toe naar de receptie vanwege het 20-jarige bestaan van Stichting Opvang Noach.

Hapjes een warm of koud drankje, touwtje trekken voor de kinderen, verkoop van lootjes altijd prijs zorgden voor veel vertier en gezelligheid.

Even tussendoor de handen warmen bij de vuurkorf, kijken naar een informatiefilm, een babbeltje maken en een kijkje nemen in de educatie-ontvangstruimte of in en om de nog te verbouwen boerderij waar de egelopvang zijn plek zal krijgen.

De tijd vloog voorbij zeker door de vele betrokken bezoekers met hun hartverwarmende felicitaties, giften, bijzondere complimenten en andere attenties.

Heel waardevol !

Gelukkig hadden we veel hulp van vrienden van de opvang waardoor het allemaal gladjes verliep, niemand wat te kort kwam en we ook nog met een deel van de bezoekers een praatje konden maken.

Heel erg bedankt dat jullie er allemaal waren om dit samen met ons te vieren en het heeft Stichting Opvang zeker gesteund om het werk dat de komende jaren zeker niet minder zal worden, vol te blijven houden.

Het was als een warme deken (die we met dit weer zeker wel kunnen gebruiken).

We zouden niet aan al die duizenden dieren per jaar hulp kunnen bieden zonder de steun van iedereen.

Want hoewel er een landelijk  advies ligt van de raad om wildopvangen te ondersteunen vanuit de overheid is men blijkbaar in het oosten nog steeds niet echt van de noodzaak hiervan doordrongen.

Maar gelukkig hebben (en houden we hopelijk)  jullie steun om het verschil te maken.

    Leave Your Comment