Vaak vragen mensen waarmee kunnen we jullie helpen?  Als  vrijwilligers organisatie zijn we geheel afhankelijk van giften en donaties maar ook op een andere manier kan er steun gegeven worden. Elk jaar is er in het najaar een inzamelactie, dit jaar vanwege de corona geen inzamel middagen helaas maar men kan de spullen naast de nieuwe ontvangstruimte onder het afdak plaatsen bij de picknicktafel . Vanaf half september tot half oktober (maar ook later blijven spullen welkom).  Daar staat ook een kleine attentie voor de grote of kleine verzamelaars en men kan koffie of thee pakken in de ontvangstruimte en daar even rondkijken. Gezellig wandelen in de natuur en dan eten rapen voor de dieren van Opvang Noach. Welkom zijn walnoten, tamme kastanjes, eikels, beukennootjes, hazelnoten, dennenappels,  maïs, appels, peren, wortelen. Liever niet actief inzamelen dit voer kunnen we altijd goed gebruiken: div. duiven zaad, watervogelgraan -voer, gemengde granen, gemende zaden, knaagdiervoer, kruidenhooi, universeel voer , sivostart, zonnepitten, doppinda’s, meelwormen enz. Kattenvoer nat en droog. We hebben zoveel diersoorten dat alles bijna wel welkom is, we voeren van regenworm tot vis en groenten. We gebruiken in de verblijven in de eerste opvang ook veel handdoeken en washandjes  daarnaast is fleece ook erg welkom. In de kleding container van Dierenlot mag allerlei bruikbaar textiel en kleding, alles behalve kussens en dekbedden, deze gebruiken wij namelijk niet en kunnen we ook niet inleveren. We krijgen geld voor de dieren voor de opbrengst per kilo van de kleding. Het mag ook in zakken in of bij de eerste opvang gezet worden. Bij vragen bel of mail gerust we zijn erg blij met uw hulp. De zegels van Jumbo Hollak leveren ons ook een mooi bedrag op dus heel blij mee! Mocht iemand het leuk vinden in de vrije tijd vogel- egel- eekhoornhuisjes te maken die we voor ’t goede doel aan de man kunnen brengen, zou dat leuk zijn! Voor de winterperiode zijn(oude) mokken en kopjes van harte welkom om te vullen voor de vogels. Kortom iedereen kan wel iets voor de dieren in de opvang betekenen,  alvast bedankt namens de beestenboel.