DIERBAAR !

Welkom bij The Christmas Challenge

Ook dit jaar kun je weer in actie komen voor je eigen dierenhulporganisatie in de weken voor kerst. Na het startjaar 2019 en het coronajaar 2020 wordt deze editie grootser dan ooit! Wij ontvangen alle organisaties en hun ludieke acties heel graag op het Christmas Station in Arkel tussen 13 en 23 december!

Is de natuur jouw ook zo dierbaar ?! Doneer dan wat je kunt missen aan St. Opvang Noach. Waarom? In 2021 was de druk enorm hoog in Halle . Collega asielhouders deden hun deuren dicht en anderen stelden de opvang van inheemse wilde dieren nog uit. Verdrietig genoeg verloren we ook 4 dierbaren. Natuurlijk zijn er altijd lichtpuntjes zoals de samenwerking met de dierenambulances om zoveel mogelijk dierenleed te voorkomen . Wij gaan door …onze fauna is ons dierbaar !

DONEER

 

    Leave Your Comment