Doe een dier een plezier !

15 sept. 2021

Ja, het is weer zover.

Opvang Noach heeft een nieuwe (winter) voorraad natuurlijk voedsel nodig. We zoeken liefhebbers van de natuur en het buiten leven om de inheemse wilde dieren die in de problemen zijn gekomen een handje te helpen.

Op het verlanglijstje van de dieren staan: walnoten, maïs, appels, hazelnoten, tamme kastanjes, eikels, dennenappels en beukennootjes.

Dus raap, pluk, verzamel en breng het naar het inzamelpunt aan de Aaltenseweg 21a in Halle.

Daar staat een kleine attentie klaar. Wel graag gesorteerde eikels omdat we het drogen en opslaan voor het aankomende jaar met waarschijnlijk wel weer een 4000 dieren die er (erg) blij mee zijn.

Verder is natuurlijk ook al het andere diervoer van harte welkom! Alle soorten zaad, kattenvoer nat en droog. Er is bijna geen soort voedsel dat niet van pas komt hier.

Er staat nog steeds een kleding container voor goede gebruikte kleding en schoeisel. waarvan de opbrengst ook de dieren ten goede komt en vliegen de handdoeken en fleece er doorheen.

Op 2 en 3 Oktober het weekend voor dierendag worden er tussen 11:00 uur en 15:00 uur informatiefilms getoond over de opvang en kunnen kids wat kleins maken dus gezellige leerzame uurtjes.

We zijn ook weer gestart met de educatie.

Wie weet tot ziens aan de Aaltenseweg en alvast bedankt namens de beestenboel.

Groetjes,

Toon, Petra en Shakib.

    Leave Your Comment