Ruim 1000 kaarten !

Inmiddels zijn er ruim 1000 kaarten bezorgd bij ouderen en diverse zorglocaties in de omgeving.

Dus we hebben al veel mensen blij gemaakt samen.

Hartelijk dank voor uw deelname.

Tot 10 december kunt u nog mee doen aan deze actie, dan brengen Toon en Shakib de cheque naar Dierenlot die het dan met een bedrag van max. 2500 euro verdubbelt, wat een mooie opbrengst voor de dieren oplevert.

Maar ook na deze periode blijft uw steun van harte welkom en ook zeer nodig.

Zonder uw hulp kunnen wij de ongeveer 4000 dieren per jaar niet helpen, nu maar ook in de toekomst. Zoals u waarschijnlijk wel weet doen we alle op geheel vrijwillige basis en werken we hard aan ’t opvangcentrum zodat nu maar ook in de toekomst er altijd een plek zal zijn waar de inheemse wilde dieren terecht kunnen voor hulp.

Samen voor elk dier !!!

    Leave Your Comment